praktijk psychiatrie psychotherapie / personal mental coaching

Geen gemakkelijke stap

Door de gesprekken met Ans heb ik mijn verwaarloosde HBO -studie op weten te pakken, en heb ik door een inhaalslag alsnog mijn studie nominaal afgerond. Ik ben op zoek gegaan naar coaching omdat ik worstelde met mijn plaats in de samenleving. Het is geen gemakkelijke stap om met iemand over je problemen te gaan praten.

Mezelf tegenkomen

Met Ans ben ik naar mijzelf en de rollen die ik aanneem in mijn omgeving gaan kijken. Bij de eerste gesprekken met haar ben ik mezelf dan ook flink tegengekomen. Nadat we mijn persoonlijke situatie uitvoerig besproken hadden hebben we samen een plan opgesteld om de aankomende periode aan te pakken. Middels diverse methoden, zoals transactionele analyse, ben ik me bewuster van mijn persoonlijkheid geworden en heb ik geprobeerd om een persoonlijke omgeving te creëren waarin ik kan excelleren.( doe inmiddels mijn master)

Aanbeveling

boeken

Voor mij is de coaching onderhand alweer twee jaar geleden, maar (on)bewust gebruik ik de hulpmiddelen en manier van denken die ik in die periode geleerd heb nog veel tijdens mijn studies en stages. Ik kan Ans dan ook aanbevelen aan mensen die met zichzelf en/of hun omgeving worstelen en hulp kunnen gebruiken om toe te werken naar een betere toekomst.

Student
When you reach the end of your rope, tie a knot in it and hang on.
-Thomas Jefferson