Nieuws

Aanmeldstop

In verband met familieomstandigheden hebben wij een tijdelijke aanmeldstop. Dit betekent dat wij nu geen nieuwe patiënten aannemen. Wanneer wij weer nieuwe patiënten kunnen aannemen plaatsen we hierover een nieuwsbericht.

2024 contracten zorgverzekeraars

In 2024 hebben wij met de meeste zorg verzekeraars een contract. Controleer altijd zelf uw polisvoorwaarden en neem bij vragen contact op met uw zorgverzekeraar.

2024
zorgverzekeraarsLabels
(bron; N.B. controleer altijd zelf onder welke zorgverzekeraarsconcern uw verzekering valt)
Huidige patiëntenNieuwe patiëntenPatiëntenstop
VGZVGZ, VGZ bewust, UMCzorgverzekering, IZZ zorgverzekering door VGZ, Unive zorg, IZA, zekur, united consumersBeperkingen instroom mogelijk 
AchmeaZilveren kruis, interpolis, FBTO, De Friesland, de christelijke zorgverzekeraar, ZieZoBeperkingen instroom mogelijk 
CZCZ, Nationale-Nederlanden en OHRABeperkingen instroom mogelijkAanmeldstop per
1-1-2024
MenzisMenzis Zorgverzekeraar, Anderzorg, HEMA, VinkVink ✔ 
DSWDSW, InTwente, Stad Holland ✔ 
ONVZJaaah, ONVZ, VvAA ✔ 
Zorg en zekerheidZorg en zekerheidBeperkingen instroom mogelijk 
ASRASR ik kies zelf ✔ ✔ 
Salant/EnoSalland, ENO(nog) geen contract(nog) geen contract 
EUcareAevitae(nog) geen contract(nog) geen contract 

Werktijden drs. dhr. J.M.C.Hopmans

Dit bericht volgt op het bericht van 14 april 2023 genaamd Hopmans sr.

Psychiater J.M.C. Hopmans is nog steeds met veel werkplezier werkzaam alhier. Maar gaat gezien zijn leeftijd afbouwen.

Dat wil zeggen dat hij geen nieuwe (her-)aanmeldingen aanneemt. Psychiater mw. Hopmans is zijn opvolgster.

Tevens zijn zijn werktijden aangepast. Hij heeft alleen nog spreekuur in de ochtend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Het telefonisch spreekuur is om 11h30-12h00.

Verlenging patiëntenstop Achmea, beperking instroom VGZ

Dit nieuwsbericht volgt op het nieuwsbericht van 4 juli genaamd “Verlenging patiëntenstop Achmea

Helaas hebben wij de tijdelijke patiëntenstop voor verzekeringsconcern Achmea moeten verlengen. Dit betekent dat we geen nieuwe patiënten kunnen aannemen die verzekerd zijn bij een verzekeraar die valt onder verzekeringsconcern Achmea (zoals Zilveren Kruis, Interpolis, de Friesland, FBTO en ProLife). Deze patiëntenstop duurt ten minste tot november 2023.

Er is beperkt ruimte om patiënten aan te nemen die verzekerd zijn bij een verzekeraar die vallen onder verzekeringsconcern VGZ. Het kan zijn dat wij u moeten teleurstellen bij aanmelding.

U kunt zelf controleren onder welke verzekeringsconcern uw verzekering valt via uw polis of uw zorgverzekeraar.

Samenvattend: Op dit moment hebben we dus geen contract met CZ in 2023 en een tijdelijke patiëntenstop bij Achmea. Patiënten die verzekerd zijn bij andere verzekeringsconcerns kunnen zich wel blijven aanmelden.

Verlenging patiëntenstop Achmea

Dit nieuwsbericht volgt op het nieuwsbericht van 8 april genaamd “patiëntenstop voor zorgverzekeraar concerns Achmea en VGZ”

Helaas hebben wij de tijdelijke patiëntenstop voor verzekeringsconcern Achmea moeten verlengen. Dit betekent dat we geen nieuwe patiënten kunnen aannemen die verzekerd zijn bij een verzekeraar die valt onder verzekeringsconcern Achmea (zoals Zilveren Kruis, Interpolis, de Friesland, FBTO en ProLife). Deze patiëntenstop duurt voorlopig tot oktober 2023.

We kunnen wel weer enkele patiënten aannemen die verzekerd zijn bij een verzekeraar die vallen onder verzekeringsconcern VGZ.

U kunt zelf controleren onder welke verzekeringsconcern uw verzekering valt via uw polis of uw zorgverzekeraar.

Op dit moment hebben we dus geen contract met CZ in 2023 en een tijdelijke patiëntenstop bij Achmea. Patiënten die verzekerd zijn bij andere verzekeringsconcerns kunnen zich wel blijven aanmelden.

Telefonische bereikbaarheid

In verband met ziekte zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Daarom verzoeken wij u om per e-mail contact te zoeken met ons.

Het telefonisch spreekuur zal zo veel mogelijk doorgang vinden op onze werkdagen van 11h30-12h00.

Nieuwe website

We hebben de website zielhorst.nl vernieuwd. We zullen de komende periode verbeteringen blijven doorvoeren.

Hopmans sr.

Psychiater J.M.C. Hopmans is nog steeds met veel werkplezier werkzaam alhier. Maar gaat gezien zijn leeftijd afbouwen. Dat wil zeggen dat hij geen nieuwe (her-)aanmeldingen aanneemt. Psychiater mw. Hopmans is zijn opvolgster.